Warning: Use of undefined constant MenuID - assumed 'MenuID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/3/f/altopalato.dk/httpd.www/index.php on line 50 Warning: Use of undefined constant SubMenuID - assumed 'SubMenuID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/3/f/altopalato.dk/httpd.www/index.php on line 51
Link til www.findsmiley.dk

Selskabsmenu

Warning: Use of undefined constant Velkommen - assumed 'Velkommen' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/3/f/altopalato.dk/httpd.www/index.php on line 232 Warning: Use of undefined constant Restauranten - assumed 'Restauranten' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/3/f/altopalato.dk/httpd.www/index.php on line 289


Vi kan arrangere selskaber (fest-fødselsdag-konfirmation ......) op til 40/50 personer.

Frokost- og søndagsåbent efter aftale.




Selskabsmenu / Dagens menu /

Dagens 5-retters menu

kr 455,-

Udover nedenstående menuer kan vi tilbyde en 5-retters menu.
Den skifter hver dag, og er meget populær blandt vores gæster.


Selskabsmenu / Menu 1 /

Carpaccio di manzo

kr 350,-

Tynde skiver af råmarineret oksefilet med citron og ekstra vergine olivenolie serveret med parmesanflager, rucolasalat og bladselleri.

Arrosto di vitello al lugana e dragoncello

Kalvefilet ovnstegt med aromatisk hvidvin og estragon.

Crema cotta al limoncello

Citron cremebrulèe tilsmagt med limoncello.


Selskabsmenu / Menu 2 /

Piccola frittura di code di scampi su carpaccio d'ananas ed avocado

kr 450,-

Friturestegte jomfruhummerhaler på bund af limeduftende ananas og avocado.

Ravioli di verdure

Hjemmelavede grøntsagsravioli anrettet på taleggioostesauce.

Corona d'agnello in crosta di erbette

Ovnstegt krydderurtepaneret lammekrone med honning og marsala.

Tiramisù

Venetiansk kage af råcreme, kaffe og likør m.m.


Selskabsmenu / Menu 3 /

Antipasto degustazione

kr 380,-

Anretning med forskellige små appetitvækkere.

Filetto all'amarone

Lille tournedos med reduceret amarone-vin.

Tortino di cioccolato amaro

Friskbagt tærte af mørk chokolade med vanilleis.


Selskabsmenu / Menu 4 /

Vitello tonnato

kr 490,-

Grøntsagsbraiseret kalvefilet serveret med tunfiskesauce og capers.

Risotto alle punte di asparagi

Asparges risotto.

Filetto allo stravecchio

Brandyflamberet tournedos af oksemørbrad.

Formaggi

Blandet osteanretning.

Semifreddo al torroncino

Torroncino semifreddo på hindbær coulis.

R I S T O R A N T E

A L T O P A L A T O


Tel. 39 61 94 05 - efter kl. 14.00

D u n t z f e l t s A l l é 3


Fax. 39 61 98 47

H e l l er u p


Køkkenet har åbent: 17:30 - 22:00
Frokoståbent kun efter aftale.

Søndag lukket.
Søndagsåbent kun efter aftale.