Link til www.findsmiley.dk

Menukort


Menukort / Dagens menu /

Dagens menu

kr 455,-

Udover vores a la carte menu’er, kan vi tilbyde en 5-retters menu.
Den skifter hver dag, og er meget populær blandt vores gæster.

Vælg 4 retter

kr 395,-


Vælg 3 retter

kr 335,-



Menukort / Antipasti /

Zuppa d'astice

kr 185,-

Hummersuppe.

Piccola frittura di code di scampi su carpaccio d'ananas ed avocado.

kr 135,-

Friturestegte jomfruhummerhaler på bund af limeduftende ananas og avocado.

Carpaccio

kr 130,-

Klassisk oksefilet carpaccio, råmarineret med citron og ekstra vergine olivenolie. Tilsmagt med parmesanflager, rucolasalat og bladselleri.

Verdure e tomino grigliati

kr 125,-

Grillstegte grøntsager og tomino-ost.

San Daniele, bufala e pomodori confit

kr 135,-

San Daniele skinke, mozzarella af bøffelmælk og tomatconfit.

Scottata di capesante alle bietole

kr 135,-

Lynstegte kammuslinger med sauterede sølvbeder, tilsmagt med jomfruhummerbisque.

Insalata tiepida di salmone con lamponi

kr 135,-

Lynstegt laksefilét på hindbærvinaigrette-marineret hjertesalat, agurk, majs, bøffelmozzarella og cherrytomater.

Quaglia con il suo uovo

kr 135,-

SousVide vagtel med sit spejlæg på kartoffelmousse.


Menukort / Primi /

Risotto alle capesante e asparagi

kr 160,-

Risotto med kammuslinger og asparges.

Lasagne tradizionali

kr 130,-

Hjemmelavet traditionel oksekødslasagne på Grana Padano fondue.

Ravioli di ricotta e spinaci

kr 130,-

Klassiske hjemmelavede ravioli med ricottaost og spinat.

Spaghetti scampi e pachini

kr 160,-

Sauteret spaghetti med jomfruhummerhaler og dadelfilettomater.

Tortelli d'anatra mantecati con nocciole

kr 130,-

Hjemmelavede tortelli farseret med andebryst, sauteret med Grana Padano og knuste hasselnødder.


Menukort / Secondi /

Piccola milanese

kr 200,-

Panerede schnitzler af kalvemørbrad i lag med dadeltomater, rucola, parmesanflager og balsamico. Serveres med garniture.

Spezzatino di ossobuco alla milanese.

kr 235,-

Udbenet ossobuco fra kalv tilberedt efter autentisk opskrift anrettet på safranrisotto og gremolada.

Corona d'agnello in crosta di erbette

kr 265,-

Krydderurtepaneret lammekrone ovnstegt med honning og Marsala.

Filetto all'Amarone e scalogno

kr 250,-

Tournedos med reduceret Amarone-vin tilsmagt med appelsin og glaserede skalotteløg.

Merluzzo con verdure croccanti

kr 210,-

Skindstegt torsk med sprøde sæsongrøntsager.

Tagliata di tonno in crosta di semi di papavero

kr 255,-

Birkespaneret tunbøf i skiver tilsmagt med rosmarin og ekstra vergine olivenolie.

Coda pescatrice nel suo brodetto

kr 250,-

Pandestegte havtaskehaler i egen bouillon med cherrytomater, capers og ansjoser.


Menukort / Formaggi /

Blandet osteanretning.

kr 145,-



Menukort / Dolci /

Cocottina di crema cotta caramellata al profumo di limoncello

kr 89,-

Citron cremebrulèe tilsmagt med limoncello.

Semifreddo al torroncino

kr 89,-

Torroncino semifreddo på hindbær coulis.

Tiramisu

kr 89,-

Venetiansk kage af råcreme, kaffe og likør m.m..

Tortino di cioccolato amaro

kr 89,-

Friskbagt tærte af mørk chokolade med vanilleis.

Pistacchio di Bronte

kr 89,-

Pistaceis af højeste kvalitet (100% Bronte D.O.P.) på kaktusfignercoulis.

R I S T O R A N T E

A L T O P A L A T O


Tel. 39 61 94 05 - efter kl. 14.00

D u n t z f e l t s A l l é 3


Fax. 39 61 98 47

H e l l er u p


Køkkenet har åbent: 17:30 - 22:00
Frokoståbent kun efter aftale.

Søndag lukket.
Søndagsåbent kun efter aftale.